5 d’abr. 2011

Centras nuclears

Aprofitant tot el resò que ha causat l'explosió del reactor de la central nucler de Fukushima, parlaré sobre un debat que fa molts anys que està obert, centrals nuclear sí o no?

Les centrals nuclears ens proporcionen grans quantitats d'energia elèctrica, actualment som dependents d'aquestes però podría arribar un dia en que no necessitéssim l'energia nuclear? Jo crec que sí, doncs bé, aquesta manera d'obtenir energia elèctrica causa residus radioactius, la radioactivitat d'aquests dura segles, i per aixòs'han de conservar durant molt i molt de temps, però qui ens assegura que esl mètodes d'emmagatzematge són segurs? Llençar-los al mar no crec que sigui la solució.

Actualment estan agafant embrenzida energies renovables com l'eòlica i la fotovoltaica, aquestes són fàcils d'obtenir, i molt més barates. Per què hem de seguir tenit centrals nuclears si comporten molts riscos, i a més poden ser fàcilment substituïbles? Segons el meu punt de vista és perquè la raça humana el que vol és demostrar que és qui mana, qui en sap més, vol demostrar que té el poder absolut i que no depèn de la natura. Estem molt equivocats.


P.D: després d'un llarg període d'absència he tornat a escriure, les meves idees estaven esgotades

1 comentari:

  1. /copypaste massiu
    Después de ver esto uno se preguntará ¿por que hasta el día de hoy aún se usa como elemento básico de combustible y de eléctricidad el petróleo? La respuesta es que la energía libre es incoveniente para la gente poderosa que controla el cartel energético mundial como es el caso de las petroleras que por ningún motivo querrán perder sus riquezas y por este afan codicioso de no querrer perder su dinero y poder han provocado que el avance del campo energético mundial se haya estancado y con su consiguiente daño tanto para el ser humano como el medio ambiente. Lo peor de todo esto es que el cartel tiene influencia en los gobiernos como es el caso de USA, que solo en este país muchos inventores de generadores de energía alternativas nunca han visto que sus aparatos salgan a la luz ya que o les compran la patente y no la comercializan o le destruyen su laboratorios

    http://www.atinachile.cl/content/view/75894/Energia_Libre_Una_verdad_inconveniente.html

    ResponElimina