19 d’abr. 2011

Anhels

A vegades vols el que pots aconseguir fàcilment, però quasi sempre tot el que és impossible o més díficil d'aconseguir és allò que més anheles.
Vivim obsessionats per aconseguir allò que no ens és possible d'aconseguir, sempre volem anar a més. Pensem que la felicitat l'obtindrem gràcies a coses terceres que ens són difícils d'obtenir, i que quan les posseïm les imfravalorem i no les desgustem tal i com ens pensavem, i llavors ens creem una altra meta per aconseguir.

Podem sentir una forta necessitat d'obtenir una cosa, podem voler-la i desitjar-la amb totes les nostres forces. Podem arribar a sentir un fort dolor agut al nostre pit, però quan l'obtenim i mirem tot aquest patiment veiem que la meitat ens el podríem haver estalviat, i que potser no valia tant la pena lluitar per aquella cosa que volíem.

No estic dient que ens convertim en una societat conformista, estic d'acord en tenir desitjos, el que vull dir és que abans d'anhelar alguna cosa la valor objectivament i després de veure els peròs i els contres, inclinar-nos cap a un costat o l'altre de la balança i llavors si de veritat val la pena, desitjar amb totes les teves forces.

Podem rebre molts cops, ens podem sentir dèbils i desvalguts, però si de debò ho desitjem ens aixecarem de terra i seguirem caminant endevant, lluitant per obtenir el fruit del nostre esforç.

El que hem de fer és cuidar i estimar allò que has obtingut, recordant tot l'esforç que has fet per aconseguir-ho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada