16 de set. 2010

Malgastament de diners

M'agradaria tranmetre el meu agraïment al ja famós Ajuntament d'Arenys de Munt per subvencionar institucions, EN COMPTES D'INVERTIR ELS DINERS GASTATS EN MILLORAR EL POBLE moltíssimes gràcies per no ajudar a millorar la vida dels arenyencs i arenyenques.

Tranquils a nosaltres no ens fa res tenir un poble brut, que fa pudor, arbres que s'estan morint, una riera més bonyeguda impossible, etcètera. Mentre estem gastant els diners del poble d'una forma estúpida.

Per cert, també estic molt content que no s'aprovés la proposta que va fer la Cup de rebaixar un 20% els sous dels regidors i l'alcalde. Home, que si els treiem un 20% dels seus ELEVADÍSSIMS SOUS, no podran ni alimentar a les seves famílies. Ara prou d'ironia, és una vergonya que es pugui arribar a ser tan avariciós. Per favor on aneu cobrant aquests sous! L'únic que se l'ha rebaixat és el cap de l'oposició (del partit polític de la Cup), l'aplaudeixo! Perquè posa per davant el poble que no pas el seu sou, perquè sap que amb aquesta par que ell no cobrarà es podran millorar moltes coses, ara bés si al nostre preciós alcalde no li surt una altra idea d'aquestes que fa posar més de mig poble en contra.

Que bé que s'hagi publicitat tan al nostre alcalde gràcies a les consultes independentistes (iniciades per la Cup i no per Arenys de Munt 2000, partit al qual petany l'alcalde) a veure si així ens el podem treure de sobre i arriba algú humil amb ganes de deixar el poble com estava ara fa anys, sense BRUTÍCIA i sense DÈFICIT, a part d'altres coses.
Diuen que l'esperança és l'últim que es perd no? Doncs mantenim l'esperança en poder tenir un nou Ajuntament renovat de dalt a baix que sigui humil, es rebaixi els sous, i per damunt de tot estimi al poble.

3 comentaris:

  1. Pel que he sentit l'ajuntament no ha pagat rès del monument encara que hi hagi personal implicat en la celebració etc. I que el monument serà finançat amb els diners dels diferents 'souvenirs' (penjolls del monument que ha fet la teva estimada tieta, les tovalloles etc), donacions i part del que van facturar els bars (dubto entre 20% i 50%, pero l'últim em sembla excessiu)

    ResponElimina
  2. el mateix de dalt9/17/2010 12:03:00 p. m.

    Com que veig que no hi ha normes i no es pot editar em prendre la llibertat de comentar 2 vegades seguides xD.

    El monument ha costat 54.000€.

    Que es bonic ? subjectiu, jo el trobo horroros, la pròxima vegada que posin una cosa similar que preguntin.. 4 pals rovellats.. I després es queixen quan ens diuen pagesos :<

    ResponElimina
  3. no entenc que té que veure el monument amb el bloc

    ResponElimina