16 de set. 2010

La brutícia es menja Arenys de Munt

Arenys de Munt sempre ha estat brut, però en aquest darrers mesos estem entrant en un període molt nefesat envers la netedat dels carrers d'el poble.
Però en concret us parlaré del tram de carretera per on cada matí passo, des de Can Globus fins a l'institut Domènec Perramon:

Cada matí he de sentir la pestil·lència de les defecacions de gossos que hi ha per tot arreu, no hi ha dia que no hi hagi una cagarada nova al mig de la vorera. No hi ha ni una paperera en tota la carretera, ni una especial per defecacions de gossos, ni una de normal per a tirar la basura diària que hi ha escampada també per la vorera. Papers, llaunes, plàstics, fins hi tot preservatius. És increïble la quantitat de basura que hi ha escampada.

Arreu està brut. A més cal dir, que les plantes del costat de la vorera les tallen una vegada a l'any, deixant-les invadir gran part d'aquesta, i a més causant alèrgies als que cada dia hi han de passar pel costat. A la primavera poden arribar a fer més d'un metre d'altura.

En fi, volia utilitzar el bloc per poder expressar el meu malestar envers aquesta situació, que segur que també es manfesta en altres persones.

Ajuntament d'Arenys de Munt, us demano un favor, invertiu en millorar el poble i no en projectes sense sentit algun com esteu fent.

2 comentaris:

  1. hola Guiu

    et recomano que vagis a la web de la cup i miris el pla de xoc de neteja que hem preparat

    si tens algun dubte jo he fet l'estudi
    crec que t'agradara

    ResponElimina
  2. D'acord, després hi aniré i a veure què em sembla n____n

    ResponElimina