4 de gen. 2011

L'Anne de teules verdes

És una història preciosa, una història molt romàntica que et fa enamorar de la vida. L'època en la qual està insirada desperta una gran curiositat, ja que ens deixa veure com era la manera de viure en llocs passats i llunyans.
Cal dir que la manera de parlar que té la protagonista amb un vocabolari tant elaborat enamora, les seves paraules es converteixen en música per qui les escolta. El seu comportament envers diverses situacions és molt enginyós, esdevé quasi increïble la manera que té de veure les coses. 

El seu somriure inesborrable dóna una llum i una frescor meravellosa, que embolcalla a tots els personatges fent que aquests acabin presentant simpatia per envers ella. N'hi ha molt pocs que no resultint amables amb ella, però aquest són personatges que o bé no la coneixen bé o perquè el  que senten és enveja per com en pot arribar a ser de màgica la dolça Anne.

Podria estar mil dies parlant d'ella i de la seva manera d'estimar. És una noia increible que emociona en cada respiració que fa.

Som esperits afins que ens hem de trobar.


P.D: Sembla mentida com una sèrie de televisió que TV3 posa durant la majoria d'èpoques de vacances, pugui despertar un desitg tant gran dins meu per tornar a reviure-la. M'agradaria dir que aquesta sèrie està basada en els llibres que va escriure l'autora Lucy Maud Montgomery.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada