17 d’ag. 2010

Perquè paguem impostos elevats a Cataunya?

L'altre dia vaig anar a Aragó a veure uns parents que s'han instal·lat a viure allà. Anavem parlant de diversos temes, i com sempre viure a allà és que els impostos són minúsculs. Per exemple de contribució d'una casa enorme que tenen paguen cincuanta euros a l'any i aquí a Arenys de Munt, el oble on jo visc, hem de fer tres pagues de cent cincuanta euros i escaig. Això és un atracament! Són uns lladres! Van ser les primeres paraules que van sortir de la boca dels que vivim aquí. Com pot ser que no paguin cap impost per la gasolina, que cada poble per petit que sigui tingui piscina i que les pràctiques de cotxe a una autoescola costin vinticinc euros i aquí seixanta?

Em semblen totalment desmesurats els impostos que estem pagant avui en dia, i total per res, perquè de millorar el pobe no millore gens. En comptes d'anar amunt va avall. Vergonya se n'haurien de donar els polítics = mentiders (en gran majoria) del que estan fent ofegant el poble així.

No puc dir res més, només sento sentiments repulsius pel que ens estan fent, odi. Tot fa pena i ens estan enterrant amb això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada