4 d’ag. 2010

Des del meu punt de vista parlo de l'amor


De tots els sentiments no n'hi ha cap que sigui pitjor que l'amor. M'explico: l'amor causa l'aparició d'altres sentiments que moltes vegades són negatius, sentir amor per alguna persona significa un gran sentiment de preocupació, i no tan sols quan enfoques aquest sentiment cap a una persona amb qui vols compartir la vida de forma d'unió per a la formació d'una nova família, sinó que podem aplicar aquest sentiment a molts altres àmbits, com per exemple cap a una àvia, els pares o els germans.

L'amor es pot traduir de moltes maneres, aquest segons la meva opinió crea sentiments negatius, sempre, sense exepció alguna. Doncs aquest pot desenvocar en una gran depressió per la pèrdua d'un ésser molt estimat, pel qual pots dir que senties amor, et pot produir molta tristesa, confusió, odi a vegades... Però cal dir que aquest sentiment, anteriorment ja t'ha donat molt de sí, felicitat i alegria compartida amb la persona amb qui vivies aquest sentiment.

Però l'amor més terrorífic és el que sents per una persona que t'atreu de tal manera que fa que no volguis res més que aquella persona. Traduit clarament seria com el desitg que té un vampir per la sang, o un altre exemple seria el d'un cocaïnòmen per a la cocaïna. Un amor cec i sord. Aquest causa frustració entre d'altres sentiments, però el pitjor és el dolor que vius dia rere dia, sigui correspòs o no, perquè aquest sempre acaba fent mal, i finalitza mot malament en aguns casos. Cal dir que l'obsessió és la pitjor parella de l'amor, i això ens pot abocar a l'autodestrucció.

En definitiva des del meu enteniment, s'ha d'anar molt en compte amb l'amor perquè és un sentiment molt fràgil, però s'hi ha de jugar per poder créixer i madurar personalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada