22 d’ag. 2010

La piscina d'Arenys de Munt

Bonica, senzilla però ben feta. Normal, però amb un cert encant. Així és.
S'ha trigat molts anys ha aconseguir-la, finalment va arribar, la ubicació va causar molta controvèrsia, però al final s'han calmat els ànims. Ara han revifat, i a mi m'agrada tirar llenya al foc, per què no he de ser sincer, ara és per culpa del preu que la gent s'ha escandalitzat.
Actualment estan cobrant l'escandalós preu de 3'70€ per entrar a la piscina als habitants d'Arenys de Munt, els que són de fora els hi claven 5€.

Sempre s'havia reclamat que la gent d'altres poblacions pagués més, però això ja passa de mides. I es clar, si vas a la piscina no et deixen menjar o beure a la gespa, fins aquí encara hi passo, però a la zona de bar posa, prohibit fer picnic, escolta això és una vergonya! T'estan quais obligant a fer una consumició al bar, i no és barat que diguem, per això demano des d'aquí que o rebaixin els preus (que hi ha crisi) o facin adeqüin una zona de picnic, potser així hi anirà més gent, perquè aquest any les dues vegades que hi he anat en tot l'estiu, la gent no era massa abundant que diguem, potser hi passaven una quarentena de persones per allà com a molt.

Ara bé si hi vas amb família et fan una gran rebaixa, els adults paguen només 3€, això està molt bé, però les grans colles de joves que hi van no compten com una família, i aquestes arriben a més membre que una família i tot.

Això està causant que la gent i sobretot el jovent prefereixi anar a la platja del poble veí, Arenys de Mar, i no perquè els agradi més, sinó que el principal motiu és que comprár dos bitllets d ebus (anada i tornada) els surt més a compte que passar-se per la piscina que tenen al costat de casa. Els costa 2'80€ anar a la platja, si compres el T-10 encara més a compte, i si hi vas amb moto, encara més barat.

Com pot ser que passi això ciutadans d'Arenys de Munt? Potser que ens ho fem mirar no us sembla?

2 comentaris:

  1. Ostres, Guiu, quina feinada que estàs fent, noi! Està molt bé, continua escrivint i donant la teva opinió. Aquest entrenament és excel·lent. I els temes també són molt interessants. Ànims!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Montse :D
    Jo només em deixo guiar pels meus instints

    ResponElimina