22 d’ag. 2010

El servei de busos d'Arenys de Munt

L'altre dia una coneguda em va comentar que un dia mentre baixava amb el bus d'Arenys de munt a Arenys de Mar el conductor parlava amb un passatger i li estava dient que el servei de bus d'Arenys de Munt era el millor de tot el maresme, això em va plantejar dubtes, més aviat em va causar preguntes sense resposta:
Si el nostre és el millor servei del Maresme, els altres pobles què tenen, carros per busos?
O és que van amb una hora de retar, o potser van conduïnt amb gran agressivitat els conductors?
Potser és que els altres pobles tenen un preu més car que l'elvat preu de bitllet que paguem nosaltres?

Estem pagant 1'40€ per viatge, depèn quin bus no hi ha prou seients i gent gran ha d'anar dreta amb els riscos que comporta, de vegades sembla que estiguem en un fórmula 1 i no a un bus de la velocitat que agafa, la calor és sufocant, i així podriem seguir amb molts etcèteres fins ha arribar a dir que el tracte que t'ofereix el personal (depèn de la persona) pot arribar a ser molt desagradable.

Des d'aquí vull que es faci alguna cosa, reivindico un preu més just per desplaçar-nos al municipi veí.
És trist, però és així, estem pagant motíssim per un tram d'escassos quilòmetres. Tot això està fent que molta gent estigui optant per desplaçar-se a peu o amb bicicleta i fa que els busos perdin cliente-la, a més ara ho tenen millor perquè els han habilitat passos subterrànis per trabessar la carretera.


Bé, m'agradaria saber la resposta a això que està succeïnt, perquè si el nostre transport urbà és millor, mai pujaré a un bus que no sigui d'Arenys de Munt.

2 comentaris:

  1. Recordo que el primer bus que vaig agafar em va costar 1,15€ si no ho recordo malament, pagar 1,40€ ara es MOLT trist. A part, dins del bus pots presenciar discusions entre el conductor i passatgers, asfixiar-te de tanta gent que hi ha (això si es pot pujar!) a certes hores...

    ResponElimina
  2. Això de les discusions és ben cert, més d'una vegada n'he sentit

    ResponElimina