20 d’ag. 2011

Vacances d'estiu

Les vacances d'estiu són un temps que agrada a molta gent, sobretot als estudiants, ja que és un temps de descans que la majoria aprofiten per relaxar-se i desconectar de la rutina diària.

Però també hi ha aquells estudiants que durant les vacances d'estiu aprofiten per treballar i així guanyar diners, jperquè durant la resta de l'any van molt atabalats i no poden treballar tant com voldrien.

A mi no m'agraden aquestes vacances, no m'agrada la calor, no m'agrada tenir dies i dies lliures sense tenir cap obligació fixa, o el pitjor, passar-te l'estiu treballant, sí que és una distracció molt bona però quan un treballa veu com els dies passen ràpidament i el temps se li tira a sobre.

Llavors trobem els estudiants que estan fent el treball de recerca, que en teoria durant l'estiu l'han davançar molt, però veuen com el temps va passant i no porten res fet.

L'estiu no és un temps agradable per a qui no li agrada sortir, és a dir que les vacances dels mesos estiuencs són un temps molt agradable per a la majoria de la gent.

La meva ment trontolla al no saber com expressar les ganes d'hivern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada