3 de set. 2010

Taquilles

Avui ha surgit una gran indignació entre els estudiants d'educació secundària i batxillerat de l'IES Domènec Perramon, institut al qual estudio.

Resulta que avui dia 3 de Setembre hem anat a buscar les claus de les taquilles i ens hem endut una gran sorpresa. Estudiants de primer i segon de batxillerat, i alguns altres de tercer d'ESO resulta que els ha tocat la taquilla a la primera o segona fila. Això ha causat una gran molèstia entre el sector estudiantil de l'IES, ja que estudiants de primer i segon curs d'ESO tenen la taquilla a la quarta (última fila que hi ha) o bé tercera fila.
Tots han al·legat que no hi ha dret ja que anteriorment ja van tenir la taquilla a pisos inferiors, perquè sempre s'havien repartit les files de taquilles d'una manera lògica, la primera fila al primer curs i així successivament. A més també han comentat que per la seva alçada tenir la taquilla tan avall no els és agradable ja que no veuen el que hi ha a dins i per aquest motiu es causen dolor a l'esquena, sobrecarregant-la del que ja tenen només portant les motxiles plenes de llibres que tenen.

Via "facebook" (una xarxa social que està molt de moda sobretot entre els joves d'aquest IES) ja s'ha dit que el dimarts es protestarà col·lectivament per tenir una taquilla a una filera digna segons l'edat.
Un dels representants dels alumnes de l'institut ha dit que portarà aquest tema al Consell Escolar per buscar una solució a aquest problema.

Cal dir que molts estudiants que ja estaven disgustats amb la gestió de les conserges de l'any anterior, han críticat fortament contra elles disgustan-se encara més amb la seva feina, tot i que el mal repartiment no ha estat tot culpa seva.

Les conserges diuen als estudiants queixosos que la culpa de tenir la taquilla tan avall és pel dia que van tornar la clau i van fer el pagament, però s'ha desmentit això perquè la gran majoria van fer el pagament i van tornar la clau abans de final de curs, tinguent per tant motiu per queixar-se.

Sigui el que sigui que passarà això no acabarà tan aviat, o si més no causarà grans repercussions i un malestar general en el centre educatiu.

3 comentaris:

  1. Evidentment que no m'agrada la nova distribució de les taquilles!
    Em sembla perfectíssim que vulguin posar-les a dins de les classes, a fi de que per´fí aconsegueixin que ningú no surti a molestar al passadissos, però trobo patètic el fet de que havent de tenir una taquilla al tercer pis, després d'haver esperat 2 anys a la altura més apropiada per la taquilla, m'hagi de confirmar amb una al segon pis, on, per veure que agafo, m'haig o bé d'ajupir, o bé de posar de genolls o cluquilles...

    ResponElimina
  2. estic molt d'acord amb la valen, ja k tot i k a mi m'ha tocat una taquilla de tercer, no trobo normal que hi hagi gent que fent més de metre seixanta nomes li hagin donat una de segon en canvi, com per exemple els de primer, els hagin donat al quart pis tot i sabent que la majoria no hi arriben.
    La millor solució per mi es tornar-les al passadis perquè tot i que sempre hi ha empentes i algunes taquilles rebentades almeys tenim la del pis que ens correspon

    ResponElimina