23 de set. 2010

Pols que no deixa respirar

Ultimament la neteja dels carrers ha empitjorat molt, i una de les coses que em preocupa, a part de que no hi ha papereres a quasi cap lloc, el poble està cobert de sorra. I no ho dic per la Riera, sinó que ho dic per la sorra acumulada als carrers, transportada pels cotxes des de la Riera.

Això fa que cada vegada que fagi vent, o passi un vehicle amb una certa velocitat deixi als vianants coberts d'un núvol de pols impressionant, dificultant-els-hi la respiració i causant picor als ulls. La sorra és un dels grans problemes d'Arenys de Munt, si es vol tenir la Riera d'aquesta manera (plena de xaragais i bóts) d'acord, però el que no crec consentible és mantenir els carrers plens de sorra d'aquesta manera.

Un dels carrers per exemple és el carrer Amadeu Vives, cada vegada que passa el bus la pols omple l'atmòsfera d'una manera horrible.

A més quan plou, aquesta és arrosegada cap a les zones de desaigua que s'han fet fa poc, cobrint-les de fang i així privant aquests desaigues de la funció que han de fer.
Cada vegada després d'una bona pluja, s'hi hi ha diners, s'ha de fer anteniment d'aquestes, i això és una altra despesa pel poble que mai acabarà.
Una cadena sense fi. Un peix que es mossega la cua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada