7 de nov. 2012

MOLTES GRÀCIES

...per passar de mi.


Ens sembla molt bé que s'enguarrin les voreres amb petjades estúpides perquè els nens no es perdin anant a l'escola, però per favor! Torneu a restablir-nos la circulació dels carrers com sempre hem tingut des de que es va urbanitzar la zona de Can Cosme!


Us donaré un parell de raons:
La primera és que els nens ara tenen més perills quan van a l'escola perquè els cotxes els poden sortir de qualsevol carrer, el trànsit ha augmentat notablement (gràcies a que per aparcar o per exedir a qualsevol casa has de fer una volta més gran) i ara ja no poden sortir a jogar al carrer com sempre han fet els nens i nenes de poble. Si surten han d'estar amb mil ulls pendents de qualsevol vehicle que passi ràpidament per allà.

A més, hi ha una gran incoherència als carrers. Tallen el camí de Lurdes des de l'alçada de la carretera torrenbò durant les entrades i sortides a lescola, això fa que els veïns i veïnes no poguin accedir a casa seva perquè el carrer de Can Cosme ara és d'una sola direcció.


Demano una solució ràpida i eficaça, que coneix tothom: deixar els carrers com han estat sempre.


Arenys de Munt, un poble tant tradicionalista i amb gent tant tancada al món no pot assumir un canvi tant radical com aquest.


Arenys de Munt, un poble tant tradicionalista i amb gent tant tancada al món no pot assumir un canvi tant radical com aquest.

1 comentari:

  1. Guiu, has d'anar a l'ajuntament amb la firma dels veïns afectats perquè és la manera de que la teva veu agafi força.
    Nuria

    ResponElimina