11 de des. 2010

CRÍTICA D'ARENYS DE MUNT

Ja se sap que comparar no és positiu, que l'enveja no és bona i que Arenys de Munt fa pena.
Això ho dic perquè s'acosta el Nadal, hi ha gent a qui li agrada més aquesta celbració, i altres els quals no la tenen tan interioritzada però bé, on és l'ambient nadalenc?

Mai es pot trobar una ànima voltant pels carrers d'Arenys de Munt durant la nit, però ara, que és Nadal fa encara més pena. Anem cap al tema que volia tractar, no hi ha llums nadalencs ni decoració nadalenca en tota la Riera. QUÈ ÉS AIXÒ? Tres tristos llums que ja portem veient fa  més de 5 anys (i potser més) que posen BONES FESTES i que són aprofitats per a qualsevol celebració, com per exemple la festa major.

Ho diré ben clar ENVEJO els llums nadalencs d'Arenys de Mar, cada tres anys més o menys en tenen de nous, i són preciosos i moderns. Són de colors i n'hi ha un fotimer. En canvi els d'aquí són grocs i n'hi ha tres, un a l'entrada del poble un a l'Eixample i l'altre al mig del poble. QUÈ ÉS AIXÒ?

Entre que està brut, que no hi ha llum, que ENCARA NO S'HAN PODAT ELS ARBRES i no hi ha ambient nadalenc, com volen fomentar el comerç municipal?

Demano una reforma urgent a l'Ajuntament i espero que en les pròximes eleccions municipals, tots els arenyencs i arenyenques que tenen dret a vot, l'exerceixin enrecordant-se de TOT EL MAL QUE ENS HA FET l'actual govern municipal.


P.D: una lectora mha comentat que potser és perquè no tenen diners, potser és això, però aquests es poden estalviar si no es malgasten i si no es cobren un sous increibles per tenir un càrrec públic a l'ajuntament d'Arenys de Munt.

2 comentaris:

  1. Però.. al ser funcionaris i per tant estar cobrant de la generalitat, els sous no els regula l'ajuntament sinó que venen determinats pel càrrec.

    A part d'això, sempre es queixen de falta de diners (ho sento cada dia xD) i mai hi ha cap reforma de l'estructuració o be dels processos administratius o be de la gestió finançera, perquè no ens falten exemples de grans quantitats de diners malgastades -obres de la riera..-


    Sobre l'ambient nadalenc hi estic totalment d'acord, al final acabarem tenint un cartell de bones festes sense llums, però per festes etc, almenys la gent que conec, prefereix anar a altres pobles perquè hi ha més gent, perquè s'hi veuen pel carrer o per certa raó desconeguda que vulguis o no ens fa marxar del nostre poble...però això no ho canviarà res ara per ara, jo crec.


    PD; diu la llegenda que AM2000 no es presentarà més.

    ResponElimina
  2. M'agradaria afegir que si volen, el salari se'l poden rebaixar ja que hi ha un regidor que se l'ha rebaixat considerablement, crec que tots els altres haurien de prendre nota d'aquest fet.
    Ara bé, estic totalment content de que aquesta llegenda sigui cada vegada més certa, però, hi haurà canvis notables? Hi ha candidats que porten més de tres legislatures presentant-s'hi, què és això? uu'

    ResponElimina